KÜTÜPHANEMİZ AÇILIYOR.

05.12.2021 267

KAYMAKAMIMIZ SAYIN MUHARREM COŞGUN, OKULUMUZUN KÜTÜPHANE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi çalışmaları kapsamında hazırlıkları tamamlanan ,  Kerimler Boyacıoğlu İlkokulu Kütüphanemizin açılışı gerçekleştirilmiştir.

Kütüphane açılışımızı Kaymakamımız Sayın Muharrem COŞGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail BAŞ, Şube Müdürümüz Sayın Muharrem YOL, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Kaymakamımız Sayın Muharrem COŞGUN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kütüphanemizin yapımında emeği geçen Kaymakamımız Sayın Muharrem COŞGUN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ'a, Şube Müdürümüz Sayın Muharrem YOL'a,  Arife ÇAĞLI  ve Büşra AYAN  öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Hazırlayan: TANJU YİĞİT

05-12-202105-12-202105-12-202105-12-2021